Végzetes Szerelem ~ 2. fejezet (részlet)


Úgy gondoltam hozok egy kis részletet! Valószínűleg ma még lesz egy bejegyzés - a szavazások lezárása alkalmából. Amint EHHEZ a bejegyzéshez kapok még egy pipát/egy kommentet várható lesz a friss valamiből (valószínűleg VSz lesz).
Üdvtöltettel: S.'L.'B.

"Csak miután leültem, néztem fel és néztem körül – Mr. Megor a hatalmas ablak előtt állt és az utcát kémlelte. Az iroda maga hatalmas volt – mint egy kisebb fajta nappali – bézsszín falakkal és fenyőbútorokkal, amik pontosan beleillettek a környezetbe. Tehát az új főnök teljesen beleszerettet a bézsszínbe és árnyalataiba – ez megmagyarázza az ingje gallérjának színét is.
-       Miss Hope, örömmel látom, hogy épségben visszatért – kezdett bele Peter, amiből rögtön tudtam, hogy inkább ő fog beszélni, míg Mr. Megor csak hallgat és néha beleszól.
-       Semmi olyan nem történt velem, ami az egészségemre kihatással lett volna – válaszoltam diplomatikusan. Hazudtam, de ez most kicsit sem érdekelt.
-       Ezt örömmel hallom Miss. Bizonyára sejti, hogy miért kellett itt megjelennie most. – Bólintottam egy aprót. A lépcsőzés egyetlen előnye az volt, hogy volt időm gondolkodni – arra jutottam, ki fognak rúgni.
-       Ha gondolják azonnal összepakolok és még ma elhagyom az épületet…"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése